F.C.INTER MILANO

ponedjeljak, 08.01.2007.

Interove želje!!!

Zadnjih nekoliko dana se u talijanskim medijima pojavljuje dosta spekulacija u vezi dolazaka i odlazaka igrača u trima najpopularnijim klubovima u zemlji. Tako bi Mauro Camoranesi na kraju sezone mogao preseliti iz Juventusa u Inter. Igraču ugovor sa Juventusom traje do 2009. godine a još je prošlog ljeta bio povezivan sa prelaskom u Inter. Čelnici kluba iz Milana traže zamjenu za Luisa Figa i navodno će odaslati novu ponudu za Camoranesija a u suprotnom bi smjeru mogao otići Walter Samuel. Nagađa se da bi sa Camoranesijem u Inter mogao stići i vratar Buffon.

Real Madrid je navodno ponudio Interu usluge Davida Beckhama. U Realu znaju da na kraju sezone neće moći dobiti nikakvu odštetu za tog igrača a pošto su na njegovu poziciju doveli Fernanda Gaga pokušati će se ga riješiti već u siječnju. Inter će tako za Beckhama morati platiti 4 milijuna funti a igrač bi mogao prekinuti sve spekulacije ako potpiše ponuđeno produženje ugovora koje mu nudi Real. Inter je zainteresiran i za još jednog igrača Reala - Mahamadoua Diarru koji u Realu ne igra previše a nedavno je zaradio i suspenziju.

Inter bi mogao dovesti čileanskog veznog igrača Luisa Jimeneza koji igra za Fiorenitnu ali samo na posudbi a nalazi se u vlasništvu trećeligaša Ternane. 22-godišnji igrač je ovog ljeta trebao prijeći u Lazio međutim dvije se strane nisu uspjele dogovoriti.

Inter ganja i veznog igrača Empolija Argentinca Sergija Almirona. Igračev menađer je izjavio kako bi ga Inter mogao kupiti za 9 milijuna eura a za njega su još zainteresirani i Torino i Fiorentina a u Empliju bi naradije željeli da taj igrač ostane kod njih na posudbi do kraja sezone.

- 22:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #